Farming Simulator 2013

Pagina 4 din 9 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Farming Simulator 2013

Mesaj  Andrei Valentin la data de Joi Oct 25, 2012 9:50 pm

in 3 min mi-l descarca si daca merge iti trimit.

__________________________________________________________________________________________________________
Nu uitati ca pe forum, sunt ADMINISTRATOR si in acelasi timp detinator.
Nu uitati ca pe forum, respect regulile la sange !
Nu uitati ca desi unii ma considerati prietenos, regulile sunt reguli si nu fac exceptie pentru nimeni !

Andrei Valentin
Administrator
Administrator

Varsta: 17
Localizare: Sat: Vladuleni, Com. Balteni, Jud. Gorj
Data de inscriere: 09/09/2012

Vezi profilul utilizatorului http://www.romania-farming.com

Sus In jos

Mesaj  dragos17 la data de Joi Oct 25, 2012 10:21 pm

ok

am descarcat si eu 2 dar aveau parola

dragos17

Varsta: 19
Localizare: Italia
Data de inscriere: 14/09/2012

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Mesaj  Andrei Valentin la data de Joi Oct 25, 2012 10:34 pm

si la mine e la fel...chestia asta cu parola e o modalitate de a face mult bani pe net de asta o pun foarte multi si in schimb poate sa nu fie nici jocul. Ai langa un document in care ai 2-3 link-uri pe care trebuie sa dai ca sa descarci parola, iar pe acele link-uri trebuie sa completezi formulare sau sa dai un SmS... mai asteptam 1-2 zile ca trebuie sa apare si piratat. Eu saptamana viitoare il cumpar original, da pana atunci mai e Very Happy

__________________________________________________________________________________________________________
Nu uitati ca pe forum, sunt ADMINISTRATOR si in acelasi timp detinator.
Nu uitati ca pe forum, respect regulile la sange !
Nu uitati ca desi unii ma considerati prietenos, regulile sunt reguli si nu fac exceptie pentru nimeni !

Andrei Valentin
Administrator
Administrator

Varsta: 17
Localizare: Sat: Vladuleni, Com. Balteni, Jud. Gorj
Data de inscriere: 09/09/2012

Vezi profilul utilizatorului http://www.romania-farming.com

Sus In jos

Mesaj  Cristi Dinu la data de Vin Oct 26, 2012 7:43 pm

Sper ca nu fac ceva gresit,dar uitati aici un link cu fs2013 full(am inteles ca merge),in special pentru cei ce nu-si permit jocul cumparat.
Link sters
Este interzisa postarea cu linkuri ce contin jocuri piratate deacea ar trebui sa citesti inca odata sau de mai multe ori REGULAMENTUL

Cristi Dinu

Data de inscriere: 04/10/2012

Sus In jos

Mesaj  Liviu la data de Vin Oct 26, 2012 9:06 pm

Uite acuma vad ca ce ai postat acuma este inainte a la ce ai postat la sectiunea Ajutor si ce am zis acolo e valabil si aici adica fara linkuri de jocuri piratate astea le dai prin PM eu nu iti zic de rau dar din cate am vazut eu in regulament scrie clar ca nu avem voie cu jocuri piratate sper ca m-ai inteles Wink

Arrow Romania Exclamation | Renault | Case | Zetor | UTB | Exclamation Romania Exclamation

Liviu
Moderator
Moderator

Localizare: Romania
Data de inscriere: 11/09/2012

Vezi profilul utilizatorului http://www.youtube.com/user/LiviuLS1?feature=watch

Sus In jos

Mesaj  Andrei Octa la data de Vin Oct 26, 2012 10:39 pm

arata foarte misto LS2013...astept sa apara full pe net si sa convertim UTB-urile

Andrei Octa

Varsta: 13
Data de inscriere: 23/09/2012

Sus In jos

Mesaj  Ravasy(John Deere) la data de Sam Noi 10, 2012 11:48 pm

Frate!!!! e prea tare jocul!!!!
Ce am observat pana acum:
1 texturi super tari!!
2 mai multe masini si utilaje,inclusiv texturi faine,lumini imbunatatite,tempomate aduse cat de cat la realitate mai ales la combine.
3 daca erbicidezi pe aratura si apoi vii cu un cultivator acea erbicidare nu dispare ca la FS2011
Adica ca si in realitate daca erbicidezi pe aratura apoi vii cu discul erbicidul tot isi face efectul;
4 utilajele de la Amazone sunt bine tare facute,aproape numai cu ele lucrez;
5 tractorul Deutz X720 m-a dat pe spate.Sa am multi bani dau deoparte fara doar si poate JD sau Fendt si-mi iau un astfel de tractor
I-au imbunatatit sunetele de ma da gata cand joc cu el!!Si a introdus si un fel de balans al tractorului cand ridica plugul de exemplu
6 imi place foarte mult ca s-a introdus chestia cu cumparatul terenurillor.super
7 interesante sunt alea cu reglarea timpului,stricarea culturilor si reglarea camerei exterioare.La 2011 puteai din rotita,dar cand mi s-a stricat rotita innebuneam de nervi ca ma chinuiam mult la erbicidat de exemplu.Asa aici departez din tasta si e cool Very Happy
8 in legatura cu partea de zootehnie nu ma prea pricem si nu prea imi place.eu sunt si in viata reala cu cultura mare.
Oricum e fain ca au mai introdus si alte animale:gaini,oi
9 silozuri dragute si inalte
10 culturi noi gen sfecla si cartof.Tot nu inteleg de ce nu se introduce si floarea soarelui????
Romania e prima tara din Europa la numarul de hectare cultivate cu floare.Iubim floarea noi romanii Very Happy
11 imi place ca indiferent de unde incepi sa ari/discui/semeni dungile apar cum trebuie.Daca ii dai pe diaglonala la arat apoi pe diagonala apar dungile nu doar intr-o singura directie.Daca mai face si aia in care sa se vada si un sant e mortal!!.Frumos Wink
12 se vad acum de la distanta si paiele chiar daca nu toate sirurile,dar se vede ceva
13 sunete ale hartii:ale apei,pasari,cocos,etc super
14 promotii la utilaje/puncte de vanzare care ofera mai multi bani intr-un interval de timp
15 atunci cand combina treiera dar si descarca in remorca simultan cu toate ca in buncar nu mai este nimic in remorca se vad cerealele cum curg.In 2011 cand se termina din buncar de descarcat nu mai arata cum curge,dar in remorca arata ca se umple.
16 masinile traficului imbunatatite.Aduce intr-un final a masini si a trafic rutier
17 frumoase Case-urile alea mari.suna si bine
18 daca nu ma insel s-a introdus si un efect de ceata.dar apare dimineata intr-o zi anumea.verificati pda-ul cand se va intampla
19 ploaia arata bine
20 draguta chestia cu licitatia terenurilor
21 si tractoarele si utilajele parca au o dinamica specifica cand se lucreaza cu ele
22 buna ideea cu tractorul cu rotile inguste pentru erbicidat/semanat

PS intr-un alt mesaj voi scrie si ce nu-mi place

Green Power Sublime

Ravasy(John Deere)

Varsta: 24
Localizare: Sat Romani/Judetul Neamt

Sus In jos

Mesaj  Ravasy(John Deere) la data de Dum Noi 11, 2012 1:15 pm

Ce nu-mi place la joc din ce am observat pana acum
1 sta prost tare de tot la capitolul combine pentru cereale.prost tare
2 eu tot nu am inteles nici la 2011 ce e cu hederul pentru porumb ala de la combina Deutz 7545.Asa e el in realitate de stramb?
E cel mai urat heder pe care l-am vazut in viata mea.Serios.Si chiar de ar fi asa in realitate nu l-as lua nici gratis
3 aia cu misiunile sincer mi se pare o prostie.Nu am reusit sa fac niciuna.Bine acum ca stiu harta si stiu pe ce scurtaturi sa o iau cred ca pot face misiuni.
Oricum e o porcarie.
4 Inca nu am inteles de ce se baga in joc utilaje scoase din uz,gen combina aia Fahr sau tractoarele alea vechi.
Sa fim seriosi care se apuca de agricultura nu-si iau din alea in nici un caz indiferent cat de putini bani ar avea
Opteaza pentru un JD sau Fendt la mana a doua si o combina din aia Claas veche ce era in 2011
5 Nu-mi plac sub nici o forma tractoarele Same si Lamborghini.
Sunt pentru gay.Cel putin modelele din joc
Mai degraba ma apuc de croitorie decat sa fac agricultura cu asa ceva.
Bine inteleg ca fiecare marca a cotizat pentru a i se face reclama,dar ...Lamborghini va disparea cu siguranta de pe piata in maxim 10 ani
6 Exista o problema cu utilajul ce intampina la capete trafic.Se blocheaza chiar daca poate sa intoarca
Dar asta cred ca se va rezolva printr-un patch
7 Nu-mi place ca nu se vrea a introduce floarea-soarelui.
8 Inca nu am inteles printr-o explicatie stiintifica de ce nu exista preturi reale
-tona de porumb:sa zicem 150-200 euro
-tona de grau:200euro
-pretul real al unui tractor Deutz x720
-pretul real al...etc
De ce nu se baga preturi la marfuri si utilaje reale sau apropiate de realitate.
O combina 400000 euro.hai la-s dao draq.
Scuzati da...e aiurea tare de tot.
Sa zicem ca pretul la marfuri le poti schimba din i3d-ul hartii,dar la masini si utilaje de unde le mai schimbi?

Green Power Sublime

Ravasy(John Deere)

Localizare: Sat Romani/Judetul Neamt

Sus In jos

Mesaj  Piky la data de Mar Noi 20, 2012 5:25 pm

dvd de modding contine :

- instructi export/texturare atat in maya cat si 3dsmax
- modalitate de creare a texturilor normal/difuse/specular in photoshop
- creare zonelor noi pentru animale dar si indici de deplasare a acestora pentru noile nav mesh( sa faci o zona noua este chiar super usor)
- si explicarea unui xml in modalitate

Piky

Localizare: Constanta
Data de inscriere: 02/10/2012

Sus In jos

Mesaj  gabitala la data de Mar Noi 27, 2012 8:46 pm

Jocul asta e cam nasol cu modurile, eu nu inteleg de ce nu pot face si astia ca in trainz sa nu se poata edita modurile. In trainz cand cineva isi face un mod e sigur ca nu-i va fi vandalizat, pe cand aici azi ai lansat unul maine nul mai recunosti

gabitala

Data de inscriere: 16/09/2012

Sus In jos

Pagina 4 din 9 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum